Gratis VMH-D1 Hoofdtelefoon bij aankoop van een TD-17KV2 of TD-17KVX2 V-drums

Promotie loopt tussen 1 juli en 30 septembre zolang de voorraad strekt
VIND EEN DEALER
Laat je inspireren door de perfecte combinatie van kwaliteit en sound
Met verbeterde hardware en geluidskwaliteit, een natuurlijk gevoel en verbeterde ingebouwde leerfeatures zijn de nieuwe generatie kits uit de TD-17 serie van Roland ideaal voor ambitieuze drummers die hun drumspel en muziekcarrière verder willen ontwikkelen. Tijdelijk zijn deze veelgeprezen V-Drums kits nu verkrijgbaar bij Roland-dealers met een gratis VMH-D1 hoofdtelefoon, om je drumspel naar een hoger niveau te tillen.
TD-17 V-Drums

Verhoog je niveau met de verbeterde TD-17 V-Drums

Als je sterker wordt als drummer, bieden de nieuwe TD-17 serie V-Drums de toon, de feel en de functies om bij te blijven. Of je nu kiest voor de TD-17KV2 of de TD-17KVX2 met extra VH-10 V-Hi-Hat: deze geavanceerde kits zullen je inspireren in de studio, op het podium en bij het in stilte oefenen thuis. Met de nieuwste Prismatic Sound Modeling, die zorgt voor 70 ultrarealistische drumgeluiden, opgewaardeerde V-Pads en V-Cymbals die jouw stijl vastleggen, plus ingebouwde leerfuncties zoals Time Check, zul je altijd zin hebben om je drumstokken op te nemen en de volgende stap te zetten.

Horen is geloven: met de gratis VMH-D1 hoofdtelefoon

Met de nieuwe TD-17 module die dynamische en natuurlijke drumtonen levert, plus hardware die elke nuance van je aanslag vastlegt, wil je geen beat missen. Van 1 juli tot 30 septembre krijg je bij elke TD-17 kit die je koopt een gratis VMH-D1 hoofdtelefoon. Die is samen ontwikkeld door het ontwerpteam van Roland en de technici van V-MODA. Hij is speciaal ontworpen om de dynamische transiënten, het brede frequentiebereik en de rijke boventonen van elektronische drums vast te leggen, terwijl hij elk geluidsdetail doorgeeft via ultracomfortabele oorkussens van traagschuim.

VMH-D1 Headphones